Tipp reggelire: Avokádó
Imádjuk az avokádót! Hihetetlenül finom és tele van egészséges zsírokkal, vitamin- és rostanyag-tartalmáról nem is beszélve.
olvass továbbImádjuk az avokádót! Hihetetlenül finom és tele van egészséges zsírokkal, vitamin- és rostanyag-tartalmáról nem is beszélve.
olvass továbbA zöldségfélék az emberi táplálkozásban nem csak biológiai energiaforrást jelentenek, hanem a szervezet számára kis energia felvétel mellett sok értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen, sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak.
olvass továbbImádjuk az avokádót! Hihetetlenül finom és tele van egészséges zsírokkal, vitamin- és rostanyag-tartalmáról nem is beszélve. Magas kalóriatartalma ellenére, feltűnően könnyű elkészíteni belőle bármilyen finomságot.
olvass továbbSokan nem tudják, hogy a tucatnyi színben, méretben és formában előforduló szilvának rengeteg jótékony hatása van. Sok más gyümölccsel ellentétben nem tartalmaz telített zsírokat, ám kiváló C- és A-vitaminforrás, és szuper hatása van a szemre, a bőrre, valamint véd a rák szövődményeitől is.
olvass továbbDél-Kínában naponta teaként fogyasztják, melyből egész napra elegendő energiát és erőt merítenek. Este segíti az anyagcserét és a zsírok lebontását. Ázsia azon területein, ahol fogyasztják, a 100 éves kort elérő emberek száma átlagon felüli.
olvass tovább