Paradicsomos galette
Nem tudod még mit készíts? Ez a finom paradicsomos galette remek választás lehet, hisz minden földi jóval kínálhatod.
olvass továbbNem tudod még mit készíts? Ez a finom paradicsomos galette remek választás lehet, hisz minden földi jóval kínálhatod.
olvass továbbEnnél frissítőbb levest ma nem fogsz találni! Nagy melegben nyáron csodálatos, de ha el akarod kápráztatni a vendégeid, akkor is tökéletes választás. Az áttetsző színtelen leves, nagyon intenzív paradicsom ízzel fog meglepni mindenkit, aki megkóstolja.
olvass továbbNem tudjuk ki, hogy van vele, de számunkra Hawaii a világ egyik legcsodálatosabb helye. Habár lehetőségeink korlátozottak most utazás szempontjából, mégis egy kis ízelítőt nyújtanánk néhány remek film segítségével, melyek ebben a paradicsomi környezetben játszódnak.
olvass továbbA nyárias szeptember után ténylegesen beköszöntött az ősz, a legszebb évszakunk. Bár a fűtést már bekapcsoltuk, nem véletlenül szeretünk ebben az időszakban sok időt tölteni a szabadban: a természet ilyenkor százféle színbe öltözik, a kellemes napsütés és a hűvös szellő pedig igazi kikapcsolódást ígér. Kár lenne ebben az időszakban lemondanunk a teraszunk, kertünk kínálta nyugalomról. Néhány trükkel ősszel is igazi paradicsommá változtathatjuk akár a legkisebb teraszt is.
olvass továbbVarga István, nyers - vegán séf elkészített egy könnyed és finom fasírtot. Amely tökéletes választás lehet hétköznapokra, valamint vendégek fogadására is. Lássuk a receptet!
olvass továbbA Tropicarium mostani videójából azt tudhatjuk meg, hogy Budapest cápás állatkertjében hogyan szaporodnak a hidegvérű állatok. Az egyik kolléga ezúttal azt mutatja be, hogyan bírják petézésre a paradicsombékákat "mesterséges" körülmények között.
olvass továbbPrecízen tervezett főváros, lüktető húszmilliós metropolisz, meredek sivatagi homokdűnék, csodás tengerparti nyaralóhelyek, és vadregényes paradicsom az ökoturistáknak. Brazília ezer arca közül most néhány alig ismertet választottunk!
olvass továbbAkkor kezdem az elején. Ma reggel elmentem a piacra. A tegnap esti furcsa szél úgy kicsinált, hogy kosárral a kezemben kóvályogtam a paradicsomok és káposzták között. A végső döfést a hentes pultból rám kacsintó csirke adta, aki a szemembe nézett és gyilkosnak nevezett.
olvass továbbEljött a téli sportok ideje, a síparadicsomokban már leesett a hó, úgyhogy a hideg évszak szerelmesei kedvükre (és pénztárcájuk vastagsága szerint) hódolhatnak hobbijuknak. Bemutatunk tíz hihetetlenül jól felszerelt luxusapartmant, és kívánjuk, hogy egyszer mi is megengedhessük magunknak valamelyiküket!
olvass továbbA svéd gombasaláta az egyik legjobb dolog, ami a paradicsom és a gomba házasításából születhet. Isteni finom lehet pirítóssal ráérős hétvégék reggelein, de vendégség esetén is kínálhatjuk sült húsokhoz vagy zöldségekhez. Nem szükséges hozzá túl sok alapanyag, ráadásul a hűtést leszámítva kb. negyed óra elkészíteni, így last minute vacsora ötletnek sem utolsó.
olvass tovább