Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viseld a csodás padlizsán színt

Ha szereted a téli szezonban a sötétebb árnyalatokat előnyben részesíteni, azonban mégis szívesen viselnél valamilyen színt, akkor ajánlju, hogy válaszd a padlizsán színt. Kifinomult és elegáns, jól mutat világosabb és sötétebb színekkel egyaránt, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy mindenkin ez fog szembejönni.

olvass tovább

Joghurtos padlizsán Ottolenghi módra

  • 2015. május 24.

Annyira szeretem az egyszerű “pikk-pakk” kajákat, amik ráadásul egészségesek is. Az egyik kedvenc zöldségem a padlizsán. Olyan sokféleképpen felhasználható és laktató, köret vagy hús nélkül is.

olvass tovább

Cukkinis lecsó Nóritól

  • 2014. augusztus 05.

A nyár legnagyobb slágere nálam a sok paradicsommal és sok paprikával készülő lecsó, ám szerintem bármilyen szezonális zöldséget bele lehet dobni, attól biztosan csak jobb lesz. A hazai egytálétel rokona a francia ratatouille, amibe kerül padlizsán, cukkini, fokhagyma, valamint mediterrán fűszerek, mint bazsalikom, oregánó. Ha van otthon, én még gombát is szoktam bele tenni. A most bemutatott fogás leginkább a francia és a magyar között mozog, a kevésbé nyitottak kedvéért most csak cukkini került bele pluszba, no meg persze sok-sok fűszer.

olvass tovább

Padlizsán ajkak

  • 2012. november 15.

A téli szezonban nem túlzás a sötét rúzs és szájfény, sőt! Nyugodt szívvel választhatsz karakteres színeket, mint például a padlizsán.

olvass tovább