Kulcsszó keresés /


Tudom mit eszel az idei Gourmet-n

  • 2018. május 16.

Az biztos, hogy mindenből a legjobbat kínálja idén a gasztrofesztiválok legjobbika, a Gourmet, május 17-20 között, a Millenárison. De hogy pontosan mit is kóstolhatunk a csúcsgasztronómia fellegvárában, nézzük, csemegézzünk a kínálatból. Az idei fő téma a gombóc, a kaviár és a pezsgő, de mindenki hozza a saját konyhájának legízletesebb falatjait is. Nyitás 17-én 17 órakor.

olvass tovább

Luxus ápolás

  • 2007. augusztus 30.

A La praire laboratóriumánakkutatói felfedeztéka Beluga kaviár kivonatban, a tengeri növényekben és proteinekben rejlő, hatékony öregedésgátló erőt így létrehozták a Skin Caviar kollekciót

olvass tovább