Zöldborsos – aszaltparadicsomos nyersvegán diófasírt
Varga István, nyers - vegán séf elkészített egy könnyed és finom fasírtot. Amely tökéletes választás lehet hétköznapokra, valamint vendégek fogadására is. Lássuk a receptet!
olvass továbbVarga István, nyers - vegán séf elkészített egy könnyed és finom fasírtot. Amely tökéletes választás lehet hétköznapokra, valamint vendégek fogadására is. Lássuk a receptet!
olvass továbbHétvégén remek választás lehet a főzelék készítése ebédre, mi most egy zöldborsós-bébirépás változatot hoztunk, amiben a tárkony jelenti az érdekességet. A feltét ebben az esetben egy fasírt, ami a parmezántól lesz igazán különleges, és harmonikus a főzelékkel.
olvass továbbMinden évben fejtörést okoz, mit kezdjünk a megmaradt főtt tojásokkal, amiket a húsvéti sonka mellé nem fogyasztottunk el. Mi most összegyűjtöttünk nektek 5 villámgyors és kreatív receptet a maradék újrahasznosítására, amivel elkápráztathatod a szívednek kedveseket. Egy finom reggeli, uzsonna, vagy vacsora húsvétra kemény tojásból, tőlünk neked.
olvass továbbNem szükséges nehéz falatokkal terhelnünk szervezetünket, a megszokott ízeket egészséges alapanyagokból is előállíthatjuk. Ilyen ez a pelyhekből, magvakból, fűszerekből készített roppanós fasírtgolyó, amely bármelyik svédasztalon, vagy hidegtálon megállja a helyét. Hétköznapokon fogyaszthatjuk köretekkel, salátákkal egyaránt.
olvass továbbSzeretek egy héten legalább egyszer húsmentes napot tartani az étkezésben, ilyenkor jövök rá mennyi mindent lehet kihozni csupán zöldségekből. Tervezek majd bonyolultabb recepteket ilyen téren, kezdetnek viszont a klasszikus főzelék-fasírt párosítást hoztam, természetesen hús nélkül.
olvass tovább