Anyu főz: vacsoratipp ünnep után
Az ünnep elmúlt, de az étvágyam megmaradt, úgyhogy most megosztom veletek a hirtelen kreált finomság receptjét, hátha benneteket is hasonló alkotásokra ihlet majd.
olvass továbbAz ünnep elmúlt, de az étvágyam megmaradt, úgyhogy most megosztom veletek a hirtelen kreált finomság receptjét, hátha benneteket is hasonló alkotásokra ihlet majd.
olvass továbbHideg esték, meleg vacsorák, ráadásul nyarat idéző, napfényes ízekkel. Lehetetlen? Nem az! A ma oly divatos egészséges életmód, étrend alappillérei szinte kivétel nélkül a mediterrán konyha alapjait követik. Sok zöldség, gyümölcs, olívaolaj, teljes kiőrlésű gabonák, olajos magvak, halak és szárnyasok, ez a Földközi-tenger országainak természetes és ösztönös ételsor, nekünk pedig még van mit tanulnunk belőle!
olvass továbbMiért három az egyben: mert a tészta amin sül tökéletes kenyérpótlék, van rajta bacon is, ezért lehetne bacon and eggs, és alul megbújik egy kis bruschetta alap. Ennél több szerintem egy vasárnap reggelre nem is kell!
olvass továbbMég mindig spárga, spárga, spárga! Ezt a szendvicskrémet hívhatnánk amolyan bruschettának is. Ropogós, krémes, olívaolajos, fincsi. Öt perc alatt elkészül, ráadásként egy-két napig hűtőben is tárolható.
olvass tovább