Csicseriborsó krém
A csicseriborsó nagyon ideális növényi fehérjeforrás, tartalmazza a szükséges esszenciális aminosavakat a szervezet számára. Fogyaszthatjuk pástétomként, de készíthetünk belőle akár főételeket is.
olvass továbbA csicseriborsó nagyon ideális növényi fehérjeforrás, tartalmazza a szükséges esszenciális aminosavakat a szervezet számára. Fogyaszthatjuk pástétomként, de készíthetünk belőle akár főételeket is.
olvass továbbA magas flavonoid és antioxidáns tartalmú áfonya nagyon egészséges, ugyanis erős gyulladáscsökkentő hatású, megköti a szabadgyököket. Fogyasszunk belőle, minél többet nyersen, de süthetünk belőle egy egészséges, tönkölylisztes süteményt is, amely tej-, tojás-, és cukormentes.
olvass továbbÖrök dilemma, hogy mit kenjünk a kenyerünkre, ha valami egészségesebb, táplálóbb krémet, pástétomot szeretnénk fogyasztani a hagyományos margarin, felvágott, májkrém helyett.
olvass továbbEz a fagylalt átmenet a fagylalt és a pohárkrém között, azonnal fogyasztható az elkészítése után és nagyon finom. Ami a legfontosabb, hogy a fagyi utáni vágyunkat tökéletesen kielégítik!
olvass továbbMegint egy nagyszerű példa arra, hogy a köles milyen sokféleképpen elkészíthető! A köles az egyik legjobban lúgosító gabonaféle, magas tápanyag és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, semleges íze miatt édesen, sósan egyaránt készíthető. Ideális kisgyerekeknek is, hiszen könnyen emészthető, gluténmentes gabona. Anyukáknak alakbarát desszert,- finomság, magas kovasav tartalma miatt építi, táplálja a hajat, körmöt és a bőrt.
olvass tovább