Csak szeretve tudok jobbá válni
A párkapcsolati harmónia nem jár együtt az egyéniség teljes feladásával, nem annyi, mint behódolni, szomorú kényszer-kompromisszumot kötni és szemétlapátra söpörni az egyéni vágyakat, igényeket.
olvass továbbA párkapcsolati harmónia nem jár együtt az egyéniség teljes feladásával, nem annyi, mint behódolni, szomorú kényszer-kompromisszumot kötni és szemétlapátra söpörni az egyéni vágyakat, igényeket.
olvass továbbA Celebrity Cruises hajótársaság bejelentette tengeri flottájának új tagját, a Celebrity Ascent-et, amelyet számos újdonsággal álmodtak meg. A hajótársaság nem csak a luxushajón lévő éttermeket gondolta újra, de bővítette az étlapot, új ízeket és koktélokat vezet be a novemberben debütáló luxus tengerjárón.
olvass továbbVannak emberek, akiket úgy kell hátrahagynunk, hogy vissza sem nézünk a vállunk fölött. Nem akarjuk látni a pillantásukat, egyetlen képet sem akarunk őrizni róluk. A közösen megélt pillanatokat szemétlapátra söpörnénk, alakja a közös fotókon elhalványul, üres, fehér folt marad a helyén.
olvass továbbA Manna Lounge & Étterem már 12 éve Budapest egyik legexkluzívabb helyszínén, az Alagút tetején várja a gasztronómia szerelmeseit, azonban a régre nyúló hagyományokkal rendelkező étterem idén több szempontból is megújult. Ősz eleje óta a csapatukban üdvözölhetik Darusa Richárdot, akivel karöltve nem titkolt szándékuk, hogy a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne az a' la carte étkezés rajongóinak is kedvencévé váljon.
olvass továbbLátványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház. Az átalakított belsőtér mellett az étlapon is felfedezhetünk néhány újdonságot: a látványkonyhában faszénen sült grill húsok és halak készülnek, valamint sokkal szélesebb desszertkínálat várja a vendégeket.
olvass továbbHiába a gondos odafigyelés és a megválogatott alapanyagok használata konyhánkban, ha gyermekeinknek az oktatási intézményekben nem megfelelő ételeket szolgálnak fel. Az Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ajánlása alapján egy óvodás korú gyerek napi energiaszükségletének 65%-át, egy bölcsődésnek 75%-át kell a közétkeztetőnek biztosítania. Azonban Magyarországon nincs olyan intézmény, amely az ajánlott minőséget teljesíteni tudná. Óvoda- és bölcsődeválasztás előtt tehát nem árt tájékozódni arról sem, hogy milyen étlapot állítanak össze az egyes helyeken.
olvass továbbÚj fogalom a gasztronómiában a bárkonyha. Ajánlatos lesz megtanulni, mit is jelent. Most adunk egy kis magyarázatot hozzá.
olvass továbbBécsben a császári család magánkertjének Pálmaházában nemcsak trópusi növényeket, de étlapot is nézhetsz.
olvass tovább