A Manna Lounge & Étterem már 12 éve Budapest egyik legexkluzívabb helyszínén, az Alagút tetején várja a gasztronómia szerelmeseit, azonban a régre nyúló hagyományokkal rendelkező étterem idén több szempontból is megújult. Ősz eleje óta a csapatukban üdvözölhetik Darusa Richárdot, akivel karöltve nem titkolt szándékuk, hogy a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne az a' la carte étkezés rajongóinak is kedvencévé váljon.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt található, így remek alternatíva lehet azok számára, akik szeretnének kicsit kikerülni a belváros nyüzsgéséből, és exkluzív, nyugodt környezetben ebédelni vagy vacsorázni. A hangulatos étterem mediterrán terasza a tavaszi és nyári szezonban szinte kötelező, azonban akkor sem kell kétségbe esnünk, ha odakint már hidegebbre fordul az idő. Az ízlésesen berendezett enteriőr hasonlóan különleges élményt nyújt, legyen szó romantikus vacsoráról, vagy baráti társasággal való ünneplésről.
Darusa Richárd nem csupán hazánkban, hanem több külföldi országban is bizonyította már rátermettségét, ezúttal pedig a Manna Lounge & Étterem konyhája számára álmodott meg új koncepciót, ami révén a minőségi ételkínálatot tudják a lounge hangulattal kombinálni. A laza, mégis elegáns étterem rövid, szezonális étlapján mindenki találhat valamilyen különlegességet, aki nyitott a gasztronómia újdonságaira.
Darusa Richárd, a Manna Étterem & Lounge konyhafőnöke
Az étlap mellett természetesen az itallapon is találhatunk újdonságokat, hiszen rendkívüli a bor, pezsgő és a champagne választék. Így nem csupán akkor érdemes a Mannába látogatni, ha egy jót szeretnénk vacsorázni, hanem akkor is, ha néhány kellemes ital mellett beszélgetnénk egy gyönyörű helyszínen a barátainkkal.
Saláta "Kert"
Darusa Richárd elmondása szerint a célja az új étlappal, hogy a vendégek számára valami újat mutasson, hogy ne csupán a különleges helyszín, de az egyedülálló fogások miatt is népszerűvé váljon az étterem. A séf azért tért vissza külföldről, mert véleménye szerint a magyar vendéglátás a fejlődés útjára lépett, és egyre többen nyitottak a minőségre és az újdonságokra.
Teriyaki báránylapocka, zeller variációk, gyöngyhagyma
A Manna tökéletes választás lehet, ha valóban egy különleges helyszínre vágyunk, ahol az étlap és a környezet sem mindennapi, ráadásul látogatásunkat összeköthetjük egy kellemes sétával a várban. Hét közben szezonális a' la carte étlappal várják a vendégeket, vasárnaponként pedig a legjobb választás egy családi brunch-hoz.
Mályvacukor, fenyőmag, málna, matcha tea
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez