Élénkebb, fiatalosabb, üde bőr? Igen, lehetséges! A Nu Skin ageLOC Boost™okos készülékkel csupán napi 2 perc ráfordítással mindez elérhető.
A kozmetikai iparban a kutatók minden nap azon fáradoznak, hogy valami újjal rukkoljanak elő. A legnagyobb kihívás a bőrápolás területén van, hiszen mindenki szeretné megőrizni sokáig fiatalos, rugalmas bőrét. A Nu Skin most dobta piacra legújabb okos készülékét, csupán napi 2 perc használattal elérhető az álombőr.
Hogyan működik?
Az ageLOC Boost™pulzáló mikroáram-technológiával működik. Szakaszos, változó impulzusokat küld a bőr irányába, másodpercenként nyolcat. Rendkívül hatékonysága a hullámforma véletlenszerű pulzálásának köszönhető, miközben polaritását is váltogatja - negatívról pozitívra, majd pozitívról negatívra minden 2,4 másodpercben. Az Activating szérummal használva a mikroáram képes optimalizálni és élénkíteni a bőrt.
Aktiváló szérum
Az eszközzel együttes használatra tervezett aktiváló szérum elősegíti a ragyogó, fiatalos megjelenést.
A formula az alábbi kulcsfontosságú összetevőket tartalmazza:
- Ragyogásfokozó keverék, mely kontrollált környezetben történő mezőgazdaságból származó (CEA) tengeri nárcisz kivonatból, C-vitamin származékból és niacinamidból áll.
- Feszesítő keverék, mely alma-, lencse- és görögdinnye-kivonatot tartalmaz, valamint kétféle hialuronsavat, melyeknek köszönhetően nemcsak hidratálja és puhábbá teszi a bőrt, de gondoskodik a teltebb megjelenésről is.
- Ausztrál citrom kivonata, mely a hámlasztás által támogatja a sejtmegújulást.
- A Nu Skin által fejlesztett ageLOC® keverék, mely a bőröregedés látható jeleit a kialakulás forrásánál veszi célba.
Ezek a szuper hatásos összetevők a készülék által kibocsájtott pulzáló mikroárammal együtt felveszik a harcot az öregedés látható jeleivel és gondoskodnak a bőr fiatalos kinézetéről. Elég naponta egyszer használni és a bőr láthatóan frissebb, üdébb lesz tőle. Ezt biztosan állíthatjuk, hiszen mi már kipróbáltuk.
További információért kattints IDE.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez