Créme de la mer a csodakrém
Aki egyszer kipróbálja, soha többé nem tud lemondani róla. A hollywoodi sztárok egyik nagy kedvence, a Crém de la Mer azonban nemcsak különleges, a tenger mélyéről származó hatóanyagainak köszönheti páratlan hatékonyságát, hanem különleges előállítási eljárásának is.
Egyes kozmetikumok évtizedeken át megőrzik utánozhatatlan mivoltukat. Ilyen a Créme de la Mer intenzív regeneráló hatású hidratálókrém,mely szinte kultusszá vált szerte a világon. Rajongóit elbűvöli a szinte csodával határos képessége, már néhány használat után a bőr puhább, feszesebb lesz, látványosan csökken a pórusok és a ráncok mélysége. Még a legszárazabb bőr is meggyógyul, az érzékenység pedig jelentősen csökken. Most, hogy végre megérkezett hozzánk a hollywoodi sztárok kedvenc arcápolója.
Egyedülálló megközelítés: fizika a bőrápolásban
A több mint negyven éve született. Mind az mai napig változatlan összetételű krémet dr. Max Huber fejlesztette ki. A neves űrkutató-fizikus egy szerencsétlen baleset következtében vegyszerek okozta égési sérüléseire egyetlen orvos sem talált gyógyírt. Ám fáradhatatlan, tizenkét éven át tartó kísérletsorozata eredményeként –hatezer kísérlet után- sikerült neki magának tökéletesítenie azt az egyedülálló formulát, mely a sérült bőrfelületet egyre puhábbá, simábbá és rugalmasabbá teszi, mígnem az teljesen meggyógyul. Fizikus lévén, dr. Huber egészen más oldalról közelítette meg az előállítás folyamatát. Három-négy hónapos bióerjesztéssel érlelt, tengeri hínárból, kalciumból, káliumból, C-, E- és B12-vitaminból, továbbá citrus-, eukaliptusz-, búzacsíra-, lucerna- és napraforgóolajból álló tápfolyadékot készített, melyet különböző hang- és fényeffektusokkal kezelt, hogy növelje a részecske energiaszintjét. A kisbérletezés során addig változtatta a hangok frekvenciáját, a fény erősségét, ritmusát, míg a tápfolyadék el nem érte az optimális energiaszintet. Így született meg a la Mer arcápoló lelke, a Miracle Broth, mely szinte minden bőrproblémára megoldást jelent.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez