Tarány Tamás egyre nyersebb
Az énekesnek nem a stílusa, hanem a táplálkozási szokása változott meg, és ez már a testsúlyán is látszik.
Lénárt Gitta, a nyersétkezés első számú hazai képviselője mutatta be legújabb specialitásait: a nyers, avagy élő italokat, amelyek kizárólag növényi alapanyagokból készülnek. Az immunrendszert erősítő finomságokat a lúgosító fogyókúrát folytató X-Faktoros Tarány Tamás is kipróbálta.
Beczk Szilviával Lénárt Gittával
A természet kincseinek felhasználásával készíti élő ételeit, italait Lénárt Gitta, akinek immár harmadik könyvét. „A könnyen elkészíthető nyers ételek erősítik az immunrendszert és helyreállítják annak egyensúlyát. A gyógyulni vágyóknak kifejezetten ajánlott” – mondta a szakember, akinek zöldségturmixait Tarány Tamás is kipróbálta, főképp, hogy a nyersételek tökéletesen passzolnak lúgosító étrendjébe.
Az X-Faktoros énekes 1 hónappal ezelőtt kezdte el kúráját, amelynek első számú célja a belső tisztulás, nem utolsó sorban pedig a fogyás. „A minap végigugráltam egy koncertet, amit 1 hónappal ezelőtt még nem bírtam. Érezhető a különbség. A súlyomon már kezd látszani az életmódváltás, és remélem, hamarosan még sokkal látványosabb eredménye is lesz a kúrának” – mondta Tamás, aki Beck Szilvia, a lúgosító életmód hazai nagykövete segítségével végzi a tisztulást. Szilvia az Egyesült Államokban tanult a lúgosításról, ahol annak már 30 éve töretlen népszerűsége győzte meg, hogy honosítsa a módszert.
A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik magát az életenergiát jelentik. Az élő italok – azaz smoothie-k – forradalmi változást hoznak életünkbe, olyan mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget juttatunk a szervezetünkbe, aminek megrágása igen sok időt és energiát venne igénybe.
A turmixolás, facsarás hatására a sejtfalat feltörjük, így az italokból a tápanyagok nagyon gyorsan felszívódnak, szinte azonnal eljutnak sejtjeinkhez és természetes energiákkal táplálják azokat. A frissen készített zöldség- és gyümölcslevek rendszeres fogyasztásával megerősítheted immunrendszered, így segíted a szervezet öngyógyító törekvéseit.
Lénárt Gittának, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjének előző két kiadványának (Élő ételek könyve, Élő édességek könyve) elsöprő sikere, a szerző számos rádió- és televíziós meghívása és szereplése azt igazolja, hogy egyre többen keresnek olyan jóízű megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhető az egészség, a karcsúság. Lénárt új kötete az élő italok, a nyers levek világába kalauzolja az ínyenc érdeklődőt.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez