Pár perces ebéd tipp: gombás farfalle
Nyakunkon a karácsony, így egyre több tennivaló jut hétvégére is, ezért teljesen érthető, ha a megszokottnál rövidebb időnk jut arra, hogy ételeket készítsünk magunknak és a családnak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk arról, hogy valamilyen finom ebéddel álljunk elő, ezért most egy pár perc alatt elkészíthető receptet hoztunk!
Hozzávalók:
1 üveg Bonduelle üveges szeletelt gomba
20 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt gomolyasajt
snidling
1 teáskanál kókuszzsír
Elkészítés:
Tegyük fel a tésztát főni, közben forró serpenyőben, kevés kókuszzsíron pirítsuk meg a gombaszeleteket. Sózzuk, rászórjuk az apróra vágott snidlinget, majd összeforgatjuk a leszűrt tésztával. Egy kevés főzővizet hagyva hozzá, hogy selymesebb állaga legyen. Rámorzsoljuk a sajtot, azonnal tálalhatjuk is.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez