Kiosztották a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjakat
A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díját azok az éttermek vehették át, akik folyamatosan megbízható csúcsteljesítményt nyújtanak, világszínvonalon. Ugyanakkor megőrzik magyar vonatkozásukat. Lássuk a díjazottakat!
Az év Volkswagen-Dining Guide díja: STAND-Szulló Szabina és Széll Tamás
A Dining Guide Év séfje díja: Mészáros Ádám-Onyx
Az Év Ígéretes Étterme díj: Pasztell-Nicola Portinari
Az Év Innovatív konyhája: Salt Budapest- Tóth Szilárd
Az Év legjobb Vidéki Étterme: Dudás Szilárd és Dudás Szabolcs-Anyukám mondta-Encs
Az Év éttermi szervize: Arany Kaviár-Molnár Attila és Nyíri Szása
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez