Kellemeset a hasznossal - 7 étel, ami növeli a szexuális étvágyat
Azt mind tudjuk, hogy a táplálkozás nem csak egy jó, de kifejezetten hasznos dolog is, hiszen energiát nyerünk mindabból, amit megeszünk, sőt, egy kis odafigyeléssel a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat is a szervezetünkbe juttathatjuk. Az ételek viszont nem csak arról tesznek, hogy rendben legyen a vércukor szintünk, megfelelően működjön a szívünk vagy az agyunk, de bizony a libidónkban is igen meghatározó szerepe van. Most 7 olyan ételt gyűjtöttünk össze, amelyek növelik a szexuális étvágyat, így nem árthat fogyasztani őket!
Osztriga – az osztriga nem véletlenül olyan kedvelt randiétel, pezsgővel párosítva. Szó sincs róla, hogy ez csak a Hollywood-i filmek agyszüleménye lenne, az osztriga ugyanis tele van kálciummal, B12-vitaminnal, ráadásul cinkkel is, amely számos kutatás szerint növeli a libidót.
Csokoládé – legyünk őszinték, a csoki ellen azért általában meglehetősen nehéz érveket felhozni. Mert ugye nagyon finom, ráadásul ha magas a kakaótartalma, akkor egészséges is, és ha ez nem lenne elég, fizikai és pszichikai szempontból is nagyon jó hatással van a női szexualitásra.
Sáfrány – a sáfrány finom, jól is mutat, ráadásul rengeteg előnye van. A-vitamin, C-vitamin, B6-vitamin, magnézium, mindemellett pedig potencianövelő, így nem árt kicsit többször nyúlni ehhez a csodás fűszerhez.
Pisztácia – ha nem lenne elég ösztönző az, hogy a pisztácia nagyon finom, és időnként nagyon jól esik ropogtatni, ráadásul jó ötlet lehet vele a desszerteket megszórni, akkor talán a szexuális étvágyra tett hatása majd meggyőz arról, hogy nem szabad többé mellőzni.
Füge – ez a csodás gyümölcs nem csupán vitaminokban gazdag és nagyon jó dekorációs alapanyag tálaláskor, de a libidóra is nagyon jó hatással van, így nem árt többször bevetni, amikor vacsorát készítesz a szerelmednek.
Görögdinnye – kész szerencse, hogy már csak pár hét választ el az igazi nyártól, és látástól vakulásig görögdinnyét ehetünk majd. Reggel, délben, este… kérdés, hogy mennyi igény van rá..
Gyömbér – nos, a gyömbérhez bátran nyúlhatunk megfázás esetén, amikor ázsiai ételeket készítünk, akkor, ha szeretnénk kicsit különlegesebbé egy-egy fogást, és úgy tűnik akkor is, amikor szeretnénk egy kicsit felturbózni az éjszakát.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez