Gyümölcsös ízek kavalkádja egy szem drazséba sűrítve
Az enyhe télnek és a tavasz lassú, de biztos közeledésének köszönhetően talán még sosem volt ennyire színes és élettel teli a hideg évszak, ami a chocoMe boszorkánykonyháját is inspirálta: legújabb Raffinée termékünk megalkotásánál egy minden eddiginél gyümölcsösebb összeállítást hoztunk létre.
„A felejthetetlenül gazdag ízek alappillére a zsenge, korai szüretelésnek köszönhetően enyhén fanyar feketeribizli, amely a liofilizálásnak köszönhetően hiánytalanul megőrizte eleven, friss jellegét. Ehhez a gyümölcshöz kerestünk olyan különleges alapanyagot, amelynek köszönhetően a végeredmény összetéveszthetetlenül idézi az erdei gyümölcsök zamatát, ugyanakkor a jellegzetes chocoMe stílusjegyeket is magán viseli” – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, az új ízvilág megálmodója.
Választásunk ezért esett a kékáfonyás joghurtra, amelyet bourbon vaníliában gazdag fehércsokoládéval kevertünk össze. A krémesen lágy joghurt és a fenséges aromájú csokoládé - eszményi ízpárként - rendkívül karakteres, egyszerre kellemesen fanyar és bársonyosan édes kérget von a gyümölcs köré. A varázslatos ízharmóniát tovább fokoztuk: az elkészült drazsészemeket liofilizált és összeporított kékáfonyás joghurtban hempergettük meg.
Az új Raffinée kreációnk izgalmas, meglepetésekkel teli, sokszínű ízvilága ellenállhatatlan csábítást tartogat a hűvös, télmarasztaló napokra: a nyár különleges zamatait, frissességét megidézve, ínycsiklandó drazsékölteményként édesíti meg a napjainkat.
A termék megnevezése: Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva
Termékkód: RF113 Nettó tömeg: 120g
Vásárlás itt: http://store.chocome.hu/raffinee
Így készülnek drazsé termékeink:
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez