Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandulával
A hideg idő megérkeztével jól esnek a finom krémlevesek. Most elhoztunk egy ínycsiklandozó receptet nektek, melyet pillanatok alatt el is lehet készíteni a hétköznapokban.
Hozzávalók 2 személyre:
A leveshez:
1 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín
A tetejére:
1 marék szeletelt mandula
Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeveréket, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.
* A cikket a Bonduelle támogatta
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez