Egzotikus vacsora tipp: indiai kuszkusztál
A legtöbben télen kifejezetten szeretnek fűszeresebb, egzotikus ételeket fogyasztani, ezért ezúttal egy indiai receptet hoztunk. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kicsit különlegesebb ízeket is kipróbálni, mielőtt belevág a szokásos karácsonyi ételek elkészítésébe.
Hozzávalók:
1 doboz Bonduelle Bon Menu Curry
1 doboz Bonduelle bébirépa
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
Elkészítés
A kuszkuszra forró vizet öntünk, megsózzuk és lefedve hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a vizet.
A lilahagymát vékony cikkekre vágjuk és kevés olajon puhára pároljuk. A lecsepegtetett bébirépát az olvasztott vajon pirítjuk le.
Az indiai szószos bab konzervet felmelegítjük és összekeverjük a már elkészült kuszkusszal.
Tálaláskor a kuszkuszra halmozzuk a párolt lilahagymát és pirított bébirépát adunk mellé.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez