A nyár sláger-programja a grillezés
A grillezés a nyár egyik sláger-programja, korosztálytól függetlenül. Ez az a főzési technika, amire mindenkinek van egy-két jó tippje. A Bonduelle összegyűjtött néhány könnyen elkészíthető, egészséges recept-ötletet, ezekkel a siker garantált. Mindjárt itt a hétvége, ki is lehet próbálni...
A kukorica az egyik legnépszerűbb grill-csemege a világ minden sarkában. Bonduelle Gold csemegekukoricából percek alatt el lehet készíteni egy ízletes kukorica-curryt, biztos, hogy az utolsó falatig elfogy. Ha a társaság a picit fűszeresebb ízeket kedveli, akkor ajánljuk a Bonduelle Gold Chili felhasználásával készülő megunhatatlan fogást, a töltött gombafejeket, a köret a fantáziára van bízva.
A Bonduelle csicseriborsóból különböző fűszerezésű humuszvariációkat lehet varázsolni, amíg sül a hús, jókat lehet falatozni belőlük. Ugyanígy, egy márványsajtos Bonduelle Créatif Florida Mix fantáziasaláta megalapozza a hangulatot, az étvágyat!
A Bonduelle Bon Menu szószos bab termékcsalád kínálata készételként, vagy önmagában is fogyasztható, akár hidegen vagy melegen, de köretként is igazi ínyenc fogások. Íme néhány tipp: marhahús Bon Menu Mexicana-val és ruccolával, csirkehúsos-Bon Menu BBQ saláta, gyömbéres húsgolyók Bon Menu Curry babkeverékkel.
A Bonduelle honlapján elérhető Recepttárban és recept videók közt is érdemes böngészni, mindkét felületen finomabbnál-finomabb, gyorsan elkészíthető fogásokat ajánlunk. A terített asztalra ne felejtsd el kitenni a só és borsdarálót!
A só-, és borsőrlő se hiányozzon az asztalról!
Jó étvágyat!
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez