Isteni fehércsokoládés sajttorta, áfonya öntettel
Egy kis édességre vágysz? Vagy egy buliba vagy hivatalos, és már nincs időd sütni? Ne aggódj, mert ezt a finomságot könnyen elkészítheted, és még a sütővel sem kell bajlódnod!
olvass továbbEgy kis édességre vágysz? Vagy egy buliba vagy hivatalos, és már nincs időd sütni? Ne aggódj, mert ezt a finomságot könnyen elkészítheted, és még a sütővel sem kell bajlódnod!
olvass továbbEz a frissítő, igazán nyári, gyümölcsös, és nem utolsó sorban nagyon esztétikus édesség mindössze 20 perc alatt elkészíthető, és garantáljuk, hogy mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját!
olvass továbbA jó idő beköszöntével a kávéfüggők egy jegeskávéra nem tudnak nemet mondani. Ha megkívánjuk, miért ne ihatnánk a lehető legegészségesebb formában? A Revo coffee protein jegeskávé receptje könnyen és gyorsan elkészíthető és tökéletes feltöltődést garantál.
olvass tovább„Hogyha folyamatosan tanulunk, akkor idővel rálelhetünk akár a Szent Grálra!”
olvass továbbHamarosan megérkezik a nyár és ilyenkor mindannyian vágyunk valami finom, hűsítő édességre. Sajnos a legtöbb jégkrém és fagylalt tele van cukorral, színezékkel és egyéb adalékanyagokkal, melyek nem a legjobb megoldást nyújtják. Ha fontos számodra az egészséges táplálkozás, de mégsem szeretnél lemondani a finom falatokról, akkor ezt a fehérjében és vitaminokban gazdag desszertet szívből ajánljuk neked.
olvass továbbA luxus szóról elsősorban a csillogás jut eszünkbe, azonban nem szabad megfeledkezni a magas minőségről, ami ezzel az életérzéssel minden esetben együtt jár. Tudjuk, hogy mit jelentenek a prémium márkák és az exkluzív szolgáltatások, de vajon egy fehérje mitől minősül luxusnak?
olvass továbbA sajttorta töretlen népszerűségnek örvend hosszú évek óta, azonban érdemes minden alkalommal újabb és újabb változatait kipróbálni. Ezúttal egy sóskaramellás verziót hoztunk el, amely egyszerre édes, egyszerre sós, kellemes, nem túl tömény desszert.
olvass továbbA dupla csokis cookie egy olyan édesség, amit bármikor, rövid idő alatt elkészíthetünk, akár forrón, akár kihűlve pár nappal később is bátran fogyaszthatunk. Remek ötlet lehet, ha szeretnénk valamilyen finomságot készíteni a családnak, de nem szeretnénk hosszú órákat a konyhában tölteni.
olvass továbbA spanyol konyháról elsőre valószínűleg a tengeri herkentyűk jutnak az eszünkbe, és ezen belül is jó eséllyel gondolhat mindenki a paellára. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a flamenco, bikaviadalok és szieszta hazájában fantasztikus desszerteket szolgálnak fel az étkezések végén, amelyek közül most meg is mutatjuk a négy legjobbat!
olvass továbbA ropogós csirkeszárnyakért valószínűleg mindenki odavan, aki némi szimpátiát érez az amerikai konyha iránt, illetve azok, akik szeretik a grillsütőn készült ételeket.
olvass továbbAmikor valaki diétára, vagy egyszerűen csak egészségesebb életmódra adja a fejét, akkor nagy valószínűséggel fog jó pár dolgot hiányolni a korábbi étrendjéből. Különösen nehéz lehet elszakadni a bevált reggelizési szokásainktól, és amennyiben tudatosabban szeretnénk táplálkozni, sajnos mindenképpen búcsút kell mondanunk a cukorral teli gabonapelyheknek. Azonban erre is van megoldás, könnyedén készíthetünk pár hozzávalóból tápláló és egészséges fahéjas zabmüzlit.
olvass továbbAki tud, lassan egy hónapja otthon tartózkodik és kényszerűségből kevesebbet is mozog. És bár a húsvét nem a fogyókúra ideje, most még jobban oda kell figyelnünk az ünnepi ételeinkre is. Élvezzük az ünnepet és a finom falatokat, és hozzuk ki a legtöbbet az egyszerűbb, könnyebben beszerezhető alapanyagokból, de gondoljunk az egészségünkre is. Néhány szabályt betartva ehetünk desszertet is, és a hízástól vagy a túlevés okozta kellemetlen tünetektől sem kell tartanunk.
olvass továbbA különleges porrá zúzott japán zöld tea jó pár éve örvend töretlen népszerűségnek örvend, és bizony nem csak a latténkat varázsolhatjuk mennyei finommá vele, hanem például ennek a csodás crepe cake-nek a megbolondításához is használhatjuk. Így könnyedén készíthetünk egy olyan desszertet, ami biztosan népszerű lesz, ráadásul azért sem kell aggódnunk, hogy esetleg túlságosan átlagos vagy unalmas lenne.
olvass továbbAz elkövetkezendő időszakban nagyon sokan otthonról dolgozunk, így nem csupán a munkarendünk, de a teljes életvitelünk, ezáltal pedig az étrendünk is megváltozik. Az ebédszünet fogalma is átalakul, egy ideig nem ugrunk ki a közeli étterembe, inkább otthon dobunk össze valami gyorsat a betárazott alapanyagokból, miközben próbáljuk a gyereket is lefoglalni. Elsőre nehéz kihívásnak tűnhet a 30 perces ebédidőben megoldani a család étkeztetését, de a Bonduelle segít pár egészséges és gyorsan elkészíthető ebédtippel, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.
olvass továbbAhogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a „mentességre” fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukormentesek valamint szénhidrát csökkentettek. A Just Clear Food igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerd meg egyedülálló koncepciónkat és termékeinket. Próbáld ki és ne köss több kompromisszumot!
olvass továbbVégre beköszöntött a grillszezon, ezért egy olyan étel ötletét hoztuk el mára, ami tökéletes lehet kerti grillrácson elkészítve, viszont ha ennek híján vagyunk, vagy esetleg rosszra fordulna az idő, sütőben készítve is ugyanolyan tökéletes a végeredményt kapunk.
olvass továbbA tavasszal együtt megérkezett a spárga szezon is, amelyből akár a zöldet, akár a fehéret preferáljuk, rengeteg ízletes ételt készíthetünk. Most a fehér spárga krémleves receptjét hoztuk el, amelyet céklachips-szel érdemes tálalni, hogy még izgalmasabb ízélményben legyen részünk.
olvass továbbEz a recept leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik a hagyományos magyar konyhát, azonban nem bánják, ha van benne egy kis csavar. Ennek az ételnek a kulcsa a tejszín, amiből ugyan nem kell sokat felhasználnunk, mégis teljesen megváltoztatja az egyszerű paprikás csirkéről alkotott eddigi képünket.
olvass továbbKakashere, tengerisün, vízibivaly - ilyen és hasonlóan izgalmas alapanyagokkal borzolja a kedélyeket a hazai gasztrovilág Thaiföldet is megjárt fenegyereke, Varga Dániel, séf. A fővárosban a második egységet nyitják, az első étterem, az AUM tavaly óta üzemel nagy sikerrel a Flórián téren, az AUM Natural, szintén ázsiai-magyar fúziós progresszív konyhát képvisel Budapest szívében, a Hajós utcában. Autentikus alapanyagok, gondosan megkomponált tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.
olvass továbbA világ egyik leginkább preferált alkoholja a vodka. Tonikkal, narancslével, koktélban, de egy-egy ereszd el a hajam buliban, akár tisztán, feles pohárban is a kedvencem. Összegyűjtöttünk pár érdekes, néhol megdöbbentő tényt a tömény szeszes italról.
olvass tovább