STYLELIFE / Gasztronómia


Édesítés természetesen

  • 2016. február 25.

A természetes édesítőszerek a mindennapi táplálékainkban is megtalálható, a természetben is előforduló anyagok. Némelyik nagyobb energiával bír, de vannak olyanok is, melyek rendkívül alacsony glikémiás indexüknek és kis szénhidrát tartalmuknak köszönhetően a legenergiaszegényebb étrendben is jól alkalmazhatók, illetve cukorbetegség esetén is bátran fogyaszthatóak. Egyre szélesebb a kör, melyet ismerünk és biztonsággal alkalmazhatunk. Igyekeztünk őket összegyűjteni nektek.

olvass tovább

A mandulaliszt 5 hihetetlen előnye

  • 2016. február 22.

Ha lisztről van szó, az ember automatikusan a búzalisztre asszociál. Ma már azonban többféle, egészségesebb lisztfajta létezik, amelyek közül egyik a mandulaliszt. Amellett, hogy finom és egészséges, megannyi előnye ismeretes, ezekről olvashattok alább!

olvass tovább

Csokis cseresznyés Martini Valentin-napra

  • 2016. február 14.

Szeretnéd Valentin-napon beindítani az estéteket egy finom koktéllal? A két csábító alapanyag, a csokoládé és a cseresznye felhasználásával pillanatokat alatt készíthetsz finom vágyfokozó italokat. Az összetevők tökéletesen harmonizálnak együtt, édes és gazdag ízkombinációt létrehozva. Az este további folytatását pedig rátok bízzuk!

olvass tovább

Barlangba vájt, gyönyörű panorámás étterem az olasz riviérán

  • 2016. február 08.

Van romantikusabb egy gyertyafényes vacsoránál a tengerparton? Mi sem gondoltuk volna, hogy a válasz lehet igenlő, amíg a dél-olasz Polignano a Mare nevezetű településen meg nem nyitott a barlangoldalba vájt Grotta Palazzese hotel és étterem, káprázatos kilátással az Adriai-tengerre. Szemet gyönyörködtető képek következnek!

olvass tovább