STYLELIFE / Gasztronómia


Az ezer arcú édesburgonya - recept ötletek az egyik legegészségesebb szénhidrátforráshoz

  • 2017. november 15.

Szerencsére hazánkat is elérte az édesburgonya népszerűsége, így már majdnem olyan könnyen hozzáférhető szénhidrátforrássá vált, mint a jól megszokott, ám kevésbé egészséges rokona. Akár ezerféle módon felhasználható mind a sós vagy édes ételekhez. Most néhány olyan különleges receptet válogattunk össze nektek, amik nem csak diétához, de akár egy hétköznapi vacsorához is tökéletesek.

olvass tovább

Őszi vacsora ötlet: sütőtökös répatál, kéksajtos öntettel

  • 2017. november 12.

Ősszel nem véletlenül az egyik legnépszerűbb alapanyag a sütőtök, amelyből igazán változatos, és finom fogásokat készíthetünk. Ezúttal egy bébirépával kombinált receptet hoztunk el, amelyben a csavart a kéksajt jelenti. Tökéletes választás lehet hétvégi vacsoraként, hiszen egészen biztosan az egész család szeretni fogja.

olvass tovább

Édes őszi nedűk a hűvös estékre

  • 2017. november 11.

Lassan az utolsó falevelek is lehullanak a fák ágairól és hivatalosan is beköszönt a tél. Ilyen hidegben semmire nem vágyunk jobban, mint otthonunk nyugalmára, ahol egy-egy kényeztető italkülönlegesség társaságában kellemesebben tölthetjük el az évszak estéit. Íme néhány szezonális koktél, amelyek az ősz ízeivel a hűvösödő időben is melegen tartanak.

olvass tovább

Sütőtökös Bourbon turmix

  • 2017. október 29.

Az ősz legfőbb slágere a sütőtök. Éppen ezért is hoztunk most nektek egy sütőtökös turmix receptet. Mindössze 5 hozzávalóra és 5 perce van szükség az elkészítéséhez.

olvass tovább

Mennyei fehércsokis piskótarolád

  • 2017. október 21.

Könnyű és finom. Ez jellemzi a most bemutatásra kerülő piros piskótatekercset, mely fehér csokoládéval van megtöltve. Isteni vendégváró, garantált, hogy egy morzsa sem marad belőle az este végére.

olvass tovább

Miért érdemes kókuszzsírral sütni?

  • 2017. október 19.

Görgey Artúr már 1851-ben megírta „A kókuszzsír szilárd és folyékony zsírsavairól” címmel értekezését, de napjainkban sokan mégsem ismerik ezt a sütés közben is szagtalan, és epebetegek diétájában is használható alapanyagot. A kókuszzsír tulajdonságainak részletes megismeréséhez Varga Dóra, a Budai Endokrinközpont dietetikusának segítségét kértük.

olvass tovább

Édes búcsú a nyártól - a tökéletes hétvége alapjai

  • 2017. október 06.

Még néhány nap és végérvényesen is beköszönt az ősz. Hogy kiélvezzük az utolsó melengető napsugarakat és édesebb legyen a búcsú a nyártól, íme néhány gyümölcsös koktélkülönlegesség, amelyekkel nem csak méltóképpen emelhetjük poharunkat az elmúlt hónapokra, de könnyebben lendülhetünk át a következő évszakba.

olvass tovább

Borkalauz – A borok csoportosítása kezdőknek

  • 2017. október 02.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89