Ínycsiklandozó sütőtökös receptek
„Itt van az ősz, itt van újra…” vele együtt pedig az évszak legkedveltebb zöldsége a sütőtök. Amellett, hogy isteni finom, rengeteg jótékony hatással bír.
olvass tovább„Itt van az ősz, itt van újra…” vele együtt pedig az évszak legkedveltebb zöldsége a sütőtök. Amellett, hogy isteni finom, rengeteg jótékony hatással bír.
olvass továbbAz ember nem minden nap készít interjút a saját testvérével. A Makkheteseben mégis összejött ez a történelmi, de mindenképpen család-történeti találkozás.
olvass továbbAmikor megbeszéltük az interjút, még nem tudtam, hogy lesz egy kis dolgom a találkozás előtt. Nem volt könnyű beszereznem a Recordert, szerencsére a Rózsavölgyiben találtam három példányt, rögtön el is hoztam magammal mindegyiket.
olvass továbbŐsszel az időjárásnak köszönhetően gyakran szívesebben maradunk otthon, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a közös programokról a barátainkkal. Ez az időszak legjobb arra, hogy áthívjuk a szeretteinket, és eltöltsünk egy kellemes délutánt vagy estét beszélgetéssel, amihez természetesen egy kis harapnivaló is dukál. Most egy olyan receptet hoztunk el, ami nagyon gyorsan elkészíthető, így akár váratlan helyzetekben is tökéletes vendégváró lehet.
olvass továbbTe is biztos, minden utazásod alkalmával szeretsz megnézni minden nevezetességet, kíváncsi vagy az adott ország kultúrájára, és persze nem utolsó sorban az ételkülönlegességeikre. Mi is imádunk megkóstolni új ízeket, úgyhogy most elhoztunk neked 5 ország, 5 helyi specialitását. Ízlelőbimbókat izzítani!
olvass továbbA bárkultúra bohém aranykorát keltette életre az Agárdi Pálinkafőzde idei születésnapi rendezvényén, ahol legújabb párlatait, a saját készítésű dry gint, érlelt rumot, és single malt whiskyt is bemutatta a közönségnek.
olvass továbbOdakint perzselő nyár, így érthető, hogy Kalas Györgyi, a Magyar tengeri gasztrokönyv szerzője nem is érkezhetett máshonnan a kedvünkért Budapestre, csakis a Balatonról.
olvass továbbMindenki tudja, hogy egészségesen kellene étkezni. Ugyanakkor a mai rohanó világban sokszor nincs idő és lehetőség arra, hogy minden ebédet és vacsorát körültekintően oldjunk meg, és ilyenkor gyorsan elérhető, de nem túl egészséges ételeket fogyasztunk. Ezen segítenek az okosételek.
olvass továbbA Mission Impossible második részének flamenco jelenete a mai napig az egyik legmeghatározóbb filmélményem. Illetve annak egy kicsiny darabja. Feszültséggel, ritmussal, szenvedéllyel. Pirók Zsófia előadásai éppen úgy, ha nem jobban lüktetnek.
olvass továbbÚj lemezzel, éppen egy aznapi jó hírrel, kellemes nyári nap a Makkhetes teraszán. Nagy Edire érdemes odafigyelni!
olvass továbbAz olasz konyha vitathatatlanul sokunk kedvence. Lássunk most pár klasszikus, ugyanakkor isteni receptet.
olvass továbbNem számít, hogy még csak két hónapja barátkozol az edzőteremmel, vagy már gyakorlatilag ott élsz két éve, a mozgás utáni proteinbevitellel segíteni a testedet mindenképpen hasznos ötlet. Olyan energiapótlást fogsz tőle kapni, amire szükséged van, ennek köszönhetően a szervezetednek nem az izomszöveteidtől kell elvonnia azt.
olvass továbbOdakint esett az eső, a Nap elbújt a felhők között, kicsit enyhült a korai forró nyár.
olvass továbbIsmerjük meg a zöldségek vörös démonját, mely az egyik legkiválóbb természetes méregtelenítő és vértisztító szuperételünk. A cékla nem csupán egészségmegőrző vitaminbomba, hanem szemet gyönyörködtető színfolt a piacok standjain, és méltán érdemelte ki a gyógyító zöldség címet.
olvass továbbRuskó Róberttel, a BOLS Mixer Akadémia tanárával, a PUBLiCUM bartenderével beszélgettünk.
olvass tovább