Tavasznyitó piknik a belváros szívében, de mégis zöldben, mi ez?
A tavasz legizgalmasabb belvárosi piknikjén garantáltan elkényeztetheted az összes érzékszerved,mindent megtalálsz egy helyen, mi szem-szájnak és orrnak ingere!
olvass továbbA tavasz legizgalmasabb belvárosi piknikjén garantáltan elkényeztetheted az összes érzékszerved,mindent megtalálsz egy helyen, mi szem-szájnak és orrnak ingere!
olvass továbbMint minden tavasszal, természetesen most is trendi lesz minden pasztell szín, legyen szó sárgáról, kékről, zöldről vagy rózsaszínről. Ha szeretnénk még ezeket az aranyos cukorkára emlékeztető színeket is feldobni kicsit, akkor is nagyon egyszerű a dolgunk, hiszen rengeteg vidám és ötletes minta közül válogathatunk. Azért, hogy könnyebb legyen a döntés, össze is gyűjtöttük a szerintünk legjobb tizenötöt.
olvass továbbA tavaszi szezon tökéletes alkalom arra, hogy a télen kedvelt fekete és szürke ruhákat élénkebb színekre cseréld. Idén a pihekönnyű, finom pasztellszínekből sem lesz hiány, ám leginkább a babarózsaszínnek, a lomb zöldnek és a sárga összes árnyalatának hódolhatsz a melegebb hónapokban.
olvass továbbA nyári alak télen készül. Azok számára, akiknek bármi örömforrása van a karácsonyi diétából. Azonban legtöbbünknek, kik jó mackók hírében állunk, ez az évszak a pihenés időszaka. Persze ez nem azt jelenti, hogy mi nem szeretnénk idén bikiniben süttetni a popsinkat, csupán annyit, hogy kellő bizalmat táplálunk testünk felé, hogy az így megkésve is képes bombaformába hozni magát. Szóval ideje kimászni a barlangunkból, zöldturmixra cserélni a reggeli kakaó-briós kombót, és átfutni a tavasz adta lehetőségeket a sportolásra.
olvass továbbA svéd gombasaláta az egyik legjobb dolog, ami a paradicsom és a gomba házasításából születhet. Isteni finom lehet pirítóssal ráérős hétvégék reggelein, de vendégség esetén is kínálhatjuk sült húsokhoz vagy zöldségekhez. Nem szükséges hozzá túl sok alapanyag, ráadásul a hűtést leszámítva kb. negyed óra elkészíteni, így last minute vacsora ötletnek sem utolsó.
olvass továbbA gyros saláta a családunkban és a barátaim körében is az egyik legnépszerűbb fogás családi összejövetelek, ünnepek, vagy vendégség esetén, aminek minden alkalommal elkéri valaki a receptjét. Tekintve, hogy húst és zöldséget is jócskán tartalmaz, a legegyszerűbb, ha friss kenyeret vagy pirítóst kínálunk hozzá, de húsimádók számára sültek, rántott ételek mellé is tökéletes lehet köretként.
olvass továbbA Paul Hewitt márka már régóta magával ragadott minket. Az időtlen elegancia találkozása az Észak-Német életstílussal az, ami jellemzi ezt a márkát. Szövet és bőr horgonyzáras karkötőik igazi klasszikusokká válhatnak a ruhatáradban, hiszen többféle szín közül is választhatunk. A téli kedvenceink a bordó és a sötétzöld karkötők.
olvass továbbA sütemények divatja is változik. Régen senki nem eresztette volna el a jó kis tömény csokitortát, a Dobost, meg a Rákóczi-túróst, a franciakrémesről nem is beszélve. Persze ezeket ma is imádjuk, de azért a modern kor divatja mindenkihez elért.
olvass továbbGondolkodtam, hogy a "Miért vagyunk monogámok?" felütéssel indítsak, ami ennél sokkal jobb kérdés, de hát hagyomány és tradíció. Kérdések, válaszok és gondolatok arról, hogy miért a szomszéd kertje a mindig zöldebb.
olvass továbbTóth Krisztina a kedvenc kortárs íróm. Iszom és eszem szavait, és ha egy évig itt ülnék, az is kevés volna ahhoz, hogy az összes kedvenc sorát összegyűjtsem. Az írónő ma ünnepli 49. születésnapját. Isten éltesse még nagyon sokáig!
olvass továbbZöldborsóleves, zöldborsófőzelék, párolt zöldborsó, nagyjából ezeket az ételeket fogyasztjuk leggyakrabban a zöldborsóból. Pedig finom krém, pástétom is készíthető belőle, kiváló vendégkínáló is egyben. A mentától kap egy üde, friss, zsenge ízt, de a chilli tüzessé teszi és illik a téli ételekhez.
olvass tovább