Kulcsszó keresés /


Anyu süt: Almás fánk

  • 2017. december 22.

Sokat gondolkodtam, hogy mivel és hogyan tudnám kiváltani, mert a hagyományos fánk nem tartozik az egészséges ételek kategóriába. Így született meg ez a recept!

olvass tovább

Gesztenyés csók

  • 2017. december 15.

Közeledik a karácsony és mindenki a finom desszertek receptjein töri a fejét. Ám a finom az lehet egészséges is, még az ünnepek alatt is. Íme egy nyírfacukorral édesített és alacsony szénhidrát tartalmú sütemény, amely akár gluténmentesen is elkészíthető.

olvass tovább

Aszalt szilvás - csicseriborsós marharagu

  • 2017. december 04.

Egy alapvetően klasszikusnak számító ételt is megbolondíthatunk, ha egy-egy különlegesebb összetevőt csempészünk bele. Ezúttal ez az alapanyag az aszalt szilva, ami egy marharaguba kerül. Ezen felül pedig a csicseriborsó és a bulgur gondoskodnak arról, hogy ne csak finom, hanem egészséges is legyen az, amit eszünk.

olvass tovább

Hétvégi vendégváró: zöldborsós májpástétom tekercs

  • 2017. december 02.

Amikor vendégeket várunk, akkor általában azokat a recepteket preferáljuk, amiket egyszerű elkészíteni, szépen lehet tálalni, illetve a vendégeink kedvükre „csipegethetnek” belőle annyit, amennyi jól esik. Ilyenkor remek ötlet lehet pástétomokat készíteni, amelyeket pirítóssal biztosan nagyon népszerű lesz.

olvass tovább

Egzotikus vacsora tipp: indiai kuszkusztál

  • 2017. november 29.

A legtöbben télen kifejezetten szeretnek fűszeresebb, egzotikus ételeket fogyasztani, ezért ezúttal egy indiai receptet hoztunk. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kicsit különlegesebb ízeket is kipróbálni, mielőtt belevág a szokásos karácsonyi ételek elkészítésébe.

olvass tovább

Izgalmas köret: barackos-fetás kukoricasaláta

  • 2017. november 28.

A kukorica saláta azért tökéletes köret, mert ehetjük sült vagy rántott húsokhoz, és zöldségekhez, ráadásul krumplival és rizzsel együtt is nagyon finom. Most egy kicsit különlegesebb változathoz hoztunk receptet, ugyanis ez barackkal, fetával és bazsalikommal készül.

olvass tovább

Pár perces ebéd tipp: gombás farfalle

  • 2017. november 25.

Nyakunkon a karácsony, így egyre több tennivaló jut hétvégére is, ezért teljesen érthető, ha a megszokottnál rövidebb időnk jut arra, hogy ételeket készítsünk magunknak és a családnak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk arról, hogy valamilyen finom ebéddel álljunk elő, ezért most egy pár perc alatt elkészíthető receptet hoztunk!

olvass tovább

Vacsora tipp: Salsa lasagne

  • 2017. november 24.

Az olasz ételeket általában mindenki szokta szeretni, a lasagne pedig ezek között is a legnépszerűbbek közé tartozik. Most egy "felturbózott" verzióját szeretnénk megmutatni ennek a tésztának, ami biztosan hamar az egész család kedvence lesz. Az elkészítés menete nem tér el sokban az eredeti recepttől, azonban az összhatás egészen más lesz!

olvass tovább