Kulcsszó keresés /


Kencekonyha: le a cellulittal

  • 2013. július 04.

Elvileg már hetek óta döngeni kellene a nyárnak, a fázósabb napok azonban adnak még időt arra, hogy jobb formába hozzuk magunkat, és büszkén kaphassuk fel reggelente a rövidnadrágot a meleg napokon. Jó, ha karban van tartva a cellulitra hajlamos bőr, amit otthon is nagyon hatékonyan el lehet készíteni.

olvass tovább

Kencekonyha: a bio naptej

  • 2013. július 01.

Évek óta egyre erősebben süt a nap így fokozottan jobban kell vigyáznunk a bőrünkre és bár használunk napvédő készítményeket, mégis sokszor előfordul hogy mégis megpirul , leég a bőrünk. Érdemes odafigyelni hogy milyen fényvédő kozmetikumokat használunk, mert sokszor ártalmasabb lehet egy naptej vagy napolaj, mint mikor leég a bőr.

olvass tovább

Kencefőzés a nyertesekkel

  • 2013. június 15.

Van Óbudán egy csoda hely, Kence Konyha a neve, ahol a fűszernövények mellett kencék és szappanok illatoznak. Ebben nem is volna első hallásra talán semmi különleges, ha nem ott, helyben készülnének ezek a csodaszerek.

olvass tovább

Az én Boldog Konyhám

  • 2013. április 04.

Egész nap rohanunk, és amikor hazaérünk, sokszor már nincs kedvünk semmihez, nem hogy sütni, főzni. Fontos azonban, hogy hová érkezünk meg, lakás vár-e bennünket, vagy igazi meghitt otthon. Hallottál már a boldog konyháról?

olvass tovább

Üss meg, ölelj meg!

  • 2013. március 21.

A férfi kiment a konyhába. Kávét készített, majd a forró, fekete italba egy édes kockát ejtett és bevitte a sötét hálóban, halkan szuszogó kedvesének. A nő felébredt az erős aroma illatára, csókot lehelt a férfi nyakába és gyöngéden megölelte párját…

olvass tovább

Napi Üzenet - március 15.

  • 2013. március 15.

A mai napnak erős gyógyító hatása van, használd ki minden pillanatát, engedd az életedbe áramolni az életerőt. Ma kényeztesd, ápold a testedet, pihenj, a konyhaművészetet élvezd, tápláld a testedet finomságokkal. Napi megerősítés: Erős, egészséges, ideális testben élek.

olvass tovább

A főúri étkezés alapszabályai

  • 2013. február 11.

Az első szabály szerintünk: néhány nagyon jó ételhez elég csak a villa. De az a Villa Esca legyen, mert abban van egy jó konyha, egy laza séf, sok jó alapanyag és egy kényelmes ebédlő!

olvass tovább