Hódít a zöld dió
A zöld dió egy növekvő népszerűségű, hungarikum-számba menő gasztronómiai különlegesség, amely önmagában és ételkiegészítőként is fogyasztható, s amely egyedi ízvilágával igazi kulináris élményt nyújt.
olvass továbbA zöld dió egy növekvő népszerűségű, hungarikum-számba menő gasztronómiai különlegesség, amely önmagában és ételkiegészítőként is fogyasztható, s amely egyedi ízvilágával igazi kulináris élményt nyújt.
olvass továbbÚj fogalom a gasztronómiában a bárkonyha. Ajánlatos lesz megtanulni, mit is jelent. Most adunk egy kis magyarázatot hozzá.
olvass továbbSzéll Tamás, az egy Michelin-csillagos Onyx étterem séfje a kilencedik lett a Bocuse d'Or európai szakácsversenyen, így a 29 éves szakács ott lesz a lyoni világdöntőn.
olvass továbbA mai napon a Nőiség szeretetén van a hangsúly: ha nő vagy szeresd, tiszteld a nőiséged, ha férfi, tiszteld a nőket, és mutasd ki törődésed. Ma pihenések, gasztronómiai élvezetek, természetjárás napja van. Napi megerősítés: Befogadó vagyok, tisztelettel tekintek az Életre.
olvass továbbEgerben egy új kezdeményezést indítanak útjára. A Pincepiacon a gasztronómia és a borok szerelmesei is találnak majd kedvükre valót.
olvass továbbA Két Cica Konyhájának gasztrobloggere vendégeskedik a Sofitel Budapest immár hagyománnyá vált vasárnapi büféebédjén.
olvass továbbÚjabb gasztro-film a mozikban, nemcsak ínyenceknek.
olvass továbbIsmerd meg azt a luxust, amelyet a Tekirova település központjában fekvő Güral Premier Tekirova Hotel nyújhat!
olvass továbbLyoni mese arról, mit csinál a szabadnapos mesterszakács a gasztronómia fellegvárában. Aki elmesélte: Grégory Alamercery, a város legújabb csillagaspiráns séfje.
olvass továbbJó hely a Batthyány tér. Gasztronómiai szempontból is egyre inkább.
olvass továbbA Bvlgari márka gyönyörű ékszereiről és prémium parfümjeiről híres. A család azonban új vizekre evez, és csodás termékeik közé bekerülnek a borok is.
olvass továbbEgymillió eladott palack után új „köntöst” kap a márka.
olvass továbbMint arról már nem is olyan régen beszámoltunk, február harmadika és ötödike között a Szabadság téri Mangalica fesztiválon a remeknek ígérkező gasztronómiai élmény mellett a lehető legjobb muzsikákat választotta a szervező.
olvass továbbNem vagyok valami nagy konyhatündér. Kifejezetten jól jár mindenki, ha én inkább tisztes távolságot tartok a konyhával. Azonban léteznek kivételes alkalmak, amikor a tűzhely közelébe merészkedem. Amikor nagyon rákészülök a hozzávalókkal, a párom beleegyezik egy hétvégi közös paella elkészítésébe. Ő, mint a spanyol kultúra rajongója, számomra ismeretlen precizitással és szakértelemmel fordul a konyhaművészet felé. Az én feladatom feldarabolni, előkészíteni ezt-azt és a másodpercnyi pontossággal kiszámolt pillanatban a kezébe adni. Kiváló családterápia és gasztronómiai utazás, mindenkinek szívből tudom ajánlani a közös főzés örömét!
olvass továbbA végzet asszonyának nevét viselő budai kávéház kellemes emlékeket idéz és gasztronómiai meglepetéseket is tartogat.
olvass továbbA klasszikusan elegáns Hubay Rendezvényterem adott otthont november 9-én az első tematikus Pezsgő Világ Estnek, mely ezúttal a rosék és a gasztronómia témakörét járta körül.
olvass továbbAz 803-ban alapított St. Peter étteremben viszont nem csak a gasztronómia, de még a kultúra szerelmesei is megtalálják számításukat.
olvass továbbTíz nap múlva a Gyertyafény Expressz szalon-, bár- és étkezőkocsiból álló luxusszerelvénye háromórányi gasztronómiai kalandot nyújt azoknak, akik sajátos utazásra és múltidéző atmoszférára vágynak. Igazán különleges élmény egy gyertyafényes vacsorát elkölteni egy gyönyörű nosztalgiavonaton.
olvass továbbOktóber 21.-én és 22.-én főszerepben a divat, a gasztronómia és a design! Azonnal beváltható ajándék 20%-os COIN-OVS kuponcsomag minden látogatónak!
olvass továbbHa gasztronómiai fesztiválokról van szó, nem lehet okunk panaszra, ugyanis mostanság szinte minden hétvégére jut 2-3 ilyen. De valahogy a desszerteket eddig elhanyagolták, a csokoládé köré pedig alig szerveznek fesztivált. Szeptemberben viszont jön az Édes Napok fesztivál, ami kizárólag a csokiról és az édességről szól majd.
olvass tovább