A csábító olasz konyha ízei
Lasagne
Hozzávalók:
50 dkg lasagne tészta
1 adag bolognai ragu
1 adag besamel mártás
3 db mozarella
5 dkg reszelt parmezán sajt
Elkészítés:
Egy magasabb falú téglalap alakú tepsinek az alján terítsünk szét néhány kanál Besamel mártást. Helyezzük rá a tésztalapokat, majd jöhet egy réteg bolognai ragu mártás. Majd megint egy sor tésztalap, és egy réteg Besamel mártás. A rétegezést ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére felkarikázott mozarella sajt kerül, majd szórjuk rá a reszelt parmezán sajtot. Tegyük 180 fokos sütőbe, majd alufóliával lefedve 20 percig süssük. Az idő leteltével vegyük le az alufóliát és tegyük vissza sülni még 10 percre a lasagnet.
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez